Doporučené metodiky – obsah stránky

0

Zdravá školní jídelna – nahráno 12. 9. 2017

Poruchy konzumace – PROYOUTH online program

Správná výživa proti anorexii i bulimii – vzdělávací program SZÚ na CD-ROM
Cepík – program primární prevence obezity a zdravého životního stylu pro mateřské školy
Systematické listy pro nácvik správné výživy a prevence poruch příjmu potravy – pro II.

stupeň základní školy

Víte, co jíte-výukový program pro instruktory na II. základní škola
Toulání za zdravým jídlem – interaktivní program pro 4.-5. třída – modernizováno 24. 2. 2017Pyramidáček – technika pro vychovatele MŠ, metoda pro ZŠ (s pracovními listy).
Určitě zhubneme s Bumbrlínkem – technikou pro týmové hubnutí dětí.

  • Léčba nadváhy v dětství – klub STOB.
  • Schvalovat i vydávat – běžné podzimní projekty SZÚ.
  • Výživa hrou aneb s Danem konzumujeme zdravě – počítačový program pro MŠ a ZŠ.
  • Zdravá a vyvážená 5 – pro děti I. stupně základní školy.
  • Instituce zdravého a vyváženého stravování – ten program.
  • Ahoj! Nevzdávej se! – příručka pro učitele.
  • Šťastně žít zdravě a vyváženě – online program zdravého a vyváženého životního stylu pro děti.

Vanda a také Standa – vymysleli programy pro mládež 4 – jedna dekáda.
Pokud si přejete dosáhnout úspěchu, musíte být zdraví – pro 4.-5. třída základní školy.
Zdravá abeceda – Učební plán pro mateřské školy.

Zdravá a vyvážená školní jídelna.

Práce, zjednodušeně řečeno, zajistit, aby jídelny vařily mnohem lépe a také děti jedly zdravěji.

Úkol odráží rostoucí počet dětí s nadváhou.

Vědecká studie skutečně potvrdila, že u mladých lidí, kteří jedí v ústavech, je méně pravděpodobné, že budou obézní stejně jako obézní. Kromě toho jídelny ovlivňují jejich preference i postupy.

Cílem práce je vybudovat síť jídelen Zdravých institucí. Místa, kde mladí dostávají rozmanité a vyvážené jídlo, které dobře vypadá a také skvěle chutná. Projekt Zdravá školní jídelna přináší doporučení, recepty a také příručky, které jej pomohou uvést do souladu se současnými odbornými znalostmi o zdravém stravování. Díky práci se mohou jídelny inspirovat těmi nejlepšími jídelnami, promluvit si s odborníky na výživu a také získat prominentní certifikát Jídelna Zdravé instituce. Pracovní tým zahrnuje odborníky na výživu a zdraví. Ke koordinaci je vítán nutriční terapeut, ostřílený kuchař a také metodik ústavu.

Náplní práce jsou odborníci na výživu ze Státního zdravotního ústavu spolu s týmem hygieniků. Projekt navíc podporuje Ministerstvo zdravotnictví. Jednáme se znalými jedinci přímo z každodenní techniky – kuchaři, výživoví poradci a také nutriční terapeuti. Naším úkolem je užitečný příklad toho, jak lze naplnit cíle programu Wellness 2020.

Projekt zveřejnil užitečné pokyny pro školní jídelny, které zahrnují např. následující technické produkty:.

Instituce Odborník na jídelnu č. 1- č. 3 (návrh pro spotřební koš).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno